NYHET

Shawarma Wagon Foodtruck

Varaktighet
1+ timme
Deltagare
60+
Pris per person (Inkl. moms)
189-267 kr
Minsta pris (Inkl. moms)
3 250 kr
Plats
Skåne
Kontakta annonsören

Upplev en smakexplosion med Shawarma Wagon och Grill Wagon Food Trucks!

Är du redo för en kulinarisk resa som väcker dina smaklökar till liv? Våra food trucks, Shawarma Wagon och Grill Wagon, är här för att ta dig på en spännande smakupplevelse med autentiska Mellanösternrätter som kommer att få dig att längta efter öknens värme och basarernas livliga atmosfär.

Shawarma Wagon - Din biljett till Mellanöstern

Ge dig ut på en gastronomisk resa till Mellanöstern med Shawarma Wagon! Vår specialitet är vår saftiga flankstek shawarma, tillagad med de finaste Mellanösternkryddorna och marinerad till perfektion. Varje tugga är en himmelsk smakupplevelse.

Men det slutar inte där. Vi serverar också hemlagade falafel, krispiga sambusas och ett brett utbud av shawarma-varianter, inklusive kyckling och grönsaker, nötkött och grönsaker samt ett läckert veganskt alternativ. Och självklart kan du inte missa våra färskgjorda pommes frites och uppfriskande Mellanösternsallader.

Grill Wagon - Mellanösterngrill på dess bästa sida

Grill Wagon är din destination för autentisk Mellanösterngrill. Vår kolgrill är hjärtat i vår verksamhet, och det är här vi skapar magi. Prova våra saftiga grillade köftespett, smakrika Adana kebab och saftiga grillade kycklingspett. Om du är sugen på något mer bekant erbjuder vi också vår hemlagade burgare med den perfekta Mellanöstern-twisten.

Och låt oss inte glömma de krispiga pommes frites och de uppfriskande Mellanösternsalladerna som följer med. Det är den ultimata kombinationen av smak och kvalitet.

Oavsett om du är en kryddentusiast, en grillmästare eller vegetarian, har vi något för alla smaker. Våra food trucks är dedikerade till att leverera autentiska, smakrika och oförglömliga upplevelser till våra kunder.

Så kom och besök Shawarma Wagon och Grill Wagon food trucks idag och låt oss skämma bort dina smaklökar med den bästa Mellanösternmatupplevelsen du någonsin haft. Vi ser fram emot att servera dig med ett leende!

Få en offert idag

Din förfrågan kommer att skickas direkt till Shawarma Wagon