NYHET

Asian Street Food, Bubble Tea & Coffee

Varaktighet
1+ timme
Deltagare
15+
Pris per person (Inkl. moms)
65 kr
Minsta pris (Inkl. moms)
2 000 kr
Plats (Inne och ute)
Stockholm & omnejd
Kontakta annonsören

Upptäck Smakerna från Asien på Hugfish Cafe Foodtruck!

Välkommen till Hugfish Cafe, Stockholms premiärdestination för autentisk asiatisk gatukost och uppfriskande drycker. Vår foodtruck erbjuder en unik blandning av Taiwanesisk, Japansk och Koreanskt kök, perfekt för den som vill utforska Asiens kulinariska underverk.

Njut av äkta Tapioca mjölkte från Taiwan – vårt Boba-te är gjort på noggrant utvalda ingredienser och erbjuder den perfekta balansen mellan sött och uppfriskande. För kaffekännaren erbjuder vi också vårt Brown Sugar Caffe Latte, en harmonisk blandning av djup espresso och rikt muscovadosocker.

Är du sugen på något mer matigt? Vår meny spänner från Bento-lunchlådor med koreansk kyckling och hälsosamma grönsaker, till Japansk curry, färdigt att förgylla din lunchrast. Prova även vår Salad med Goma-dressing och Krispigt vitlöksbröd eller Braisad tofu vegetarisk Bao för en smak av det vegetariska köket.

Och för den som har en svaghet för efterrätter, missa inte vårt Glassparfait som avslutar din måltid på ett minnesvärt sätt.

Varje måltid och dryck är noggrant tillagad för att säkerställa högsta kvalitet och autenticitet. Hitta oss i Stockholm och låt Hugfish Cafe bli din nya favoritplats för en snabb och smakrik måltid. Med priser som börjar från 2000kr för 30 drycker eller 15 maträtter, garanterar vi en mättnad och njutning som är värt varje krona.

Besök Hugfish Cafe idag och låt din smakresa till Asien börja!

Få en offert idag

Din förfrågan kommer att skickas direkt till Hugfish Cafe