Om oss

Vad vi gör

Vi hjälper människor i över 5 länder att planera sina evenemang. Vi hjälper evenemangsleverantörer att få nya kunder och hjälper evenemangsplanerare att hitta rätt leverantörer. Vi tror att det ska vara enkelt att hitta och boka leverantörer för evenemang, oavsett storlek.

Våra plattformar har använts för att planera över 60 000 evenemang. Allt från små privata evenemang som födelsedagsfester, bröllop och andra speciella tillställningar till större företagsevenemang för tusentals människor.

Vem vi är

Vi är ett litet engagerat team som har matchat evenemangsleverantörer med privata och professionella evenemangsplanerare sedan 2011. Vi älskar att vara ryggraden i en planeringsprocess och skapa bra online-lösningar för båda parter.

Vem är du?

Jag är en evenemangsleverantör

Om du är leverantör för evenemang, kontakta oss gärna för att lära dig mer om dina möjligheter att få fler kunder genom denna webbplats.

Skapa din profil idag

Jag planerar ett evenemang

Få en översikt över olika lösningar från leverantörer.

  • Direktkontakt med leverantörerna
  • Samla personliga erbjudanden
  • Du betalar direkt till leverantören

Hitta en leverantör

För leverantörer

Du kan alltid redigera dina uppgifter, inklusive bilder, kontaktuppgifter, text osv. genom att logga in på ditt konto.

Vänligen logga in här

Vem står bakom allt detta

foodtruck.se ägs av Venture 83, en ledande byggare av lokala evenemangsplattformar som fokuserar på att matcha evenemangsleverantörer med evenemangsplanerare och verkar i flera länder.