NYHET

Lulu’s Streetfood

Deltagare
50+
Plats (Utomhus)
Göteborg med omnejd
Kontakta annonsören

Lulu's Streetfood serverar bakpotatis med kycklingcurry, skagen och tofuröra! Vi serverar även Loaded fries som är pommes frites toppade med en massa gott så som smält cheddardip, rödlök och jalapeños. Vi har även kebab med vår egna goda kebabsås, baserat på ett recept från 80-talet!

Vi har möjlighet att servera:
Bakpotatis
Kebab
Smashed burgers

Vi anpassar oss alltid efter kund!

Meny:
Bakpotatis
Kycklingcurry

Vår Kycklingcurry är perfekt balanserad med en bakad potatis som är smaksatt med smör och salt. Den krämiga kycklingcurryn, med dess rika kryddor och söta toner, kompletteras av en fräsch sidesallad och en mild balsamico som lyfter fram smakerna på ett subtilt sätt. Otroligt fräsch och lyxig mat.

Skagen
Skagenröra är en klassisk favorit på vår bakade potatis, där den krämiga röran med hela räkor får tankarna sväva mot kusten. Toppad med en sidesallad och en lätt touch av balsamico, är denna rätt både enkel och elegant.

Tofuröra
Vår Tofuröra är ett välsmakande veganskt alternativ på vår bakade potatis. Den lena tofuröran med smak av skagen, är perfekt tillsammans med den varma potatisen som är smaksatt med vegansktsmör och salt. En fräsch sidesallad och en mild balsamico bidrar med extra dimension till varje tugga.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kebab
Kebabrulle
Vår klassiska Kebabrulle erbjuder en kombination av noggrant utvalda råvaror. Saftig kebab rullas in i ett mjukt bröd tillsammans med färsk gurka, krispig sallad, saftiga tomater och finhackad rödlök. Toppad med vår hemliga kebabsås vars recept går tillbaka till 80-talet.

Kebabtallrik
Njut av vår Kebabtallrik som erbjuder en rik smakupplevelse. Krispiga pommes frites serveras med saftig kebab, färsk gurka, krispig sallad, mogna tomater och finhackad rödlök. Allt kröns med vår legendariska kebabsås.

Kebab i Pita
Prova vår Kebab i Pita för en smakfull upplevelse. Saftig kebab fyller ett mjukt pitabröd tillsammans med färsk gurka, krispig sallad, mogna tomater och finhackad rödlök. Toppad med vår egna kebabsås.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smashed burgers
Jalapeño Ignite

Upplev en smakexplosion med vår Jalapeño Ignite. Denna hamburgare har två saftiga köttpatties, toppade med smält ost, krispig rödlök och het jalapeño. Allt detta kröns med en eldig sriracha-sås som ger varje tugga en perfekt kryddstark kick.

BBQ Bacon Bonanza
Njut av en symfoni av rökiga smaker med vår BBQ Bacon Bonanza. Två generösa köttpatties ackompanjeras av två lager smält ost och en oemotståndlig baconsylt. För att fullända denna läckerhet tillsätts en mustig barbecue-sås som binder samman smakerna på ett magnifikt sätt.

Urban Truffle Twist
För en sofistikerad och delikat smakupplevelse, prova vår Urban Truffle Twist. Två saftiga köttpatties kombineras med smält ost, färska tomater och krispig sallad. Den utsökta tryffelmajonnäsen ger en lyxig och unik twist som förhöjer varje tugga till en gastronomisk upplevelse.

Få en offert idag

Din förfrågan kommer att skickas direkt till Lulu's streetfood