NYHET

The Munch Pit - Kompromisslösa burgare

Varaktighet
2+ timmar
Deltagare
50+
Pris per person (Inkl. moms)
150 kr
Minsta pris (Inkl. moms)
12 000 kr
Plats (Inne och ute)
Malmö med omnejd
Kontakta annonsören

Kompromisslösa hamburgare för ert event

Vårt unika kännetecken är den höga standarden vi upprätthåller och den speciella atmosfären vi skapar. Våra foodtrucks och containrar presenterar ett coolt rock'n'roll-uttryck med en stilren design i kolsvart, framhävt av vår vita logotyp och det tydliga budskapet "Good Mood Food" – vårt slogan och matkoncept, som fokuserar på smak och upplevelse. Vi levererar läcker och enkel mat som kan njutas på språng med en hand, perfekt ackompanjerad av öl och festliga evenemang.

Vår omfattande meny erbjuder stora hamburgare och sidorätter i olika varianter, inklusive vegetariska och veganska alternativ. Vi är stolta över att kunna skryta med att vårt nötkött kommer från särskilt välfärdsvänliga boskap, rekommenderat av Djurens Rätt.

Trots våra kompromisslösa standarder är våra arbetsprocesser och installationsprocedurer utformade för att hantera stora volymer samtidigt som vi upprätthåller hög kvalitet vid varje servering. På The Munch Pit är vårt uppdrag att leverera inte bara mat av högsta kvalitet, utan också en oförglömlig upplevelse för våra kunder.

The Munch Pit Menyerna

Ad libitum

Där gästerna kan äta så mycket de vill och kan av hamburgare och pommes frites + dip för 328 kr. (inkl. Öl/läsk/vatten 435 kr.)

À la carte

Här väljer man från menyn i förväg det önskade antalet och typen av hamburgare, snacks och pommes frites som ska serveras. Kontakta oss för en fullständig meny.

The Munch Pit är ett professionellt street food-företag som driver mobila Food Trucks och Food Containers på populära street food-marknader som Gårdhaven Streetfood, Strandlyst Streetfood, Gl. Havn Streetfood, och flera. Ett flaggskeppsvarumärke under FoodFood, The Munch Pit Burger Joint, är kärnan i företaget och stoltheten bakom vårt gastronomiska erbjudande.

Priser och praktisk information

Minsta beställning inkl. 50 korgar = 12000 kr.-

Startavgift*: 4.500 kr.

Minsta antal menyer: 50

*Startavgift inkluderar 30 km från Malmö + 2 timmars servering vid ad libitum

Vi anländer vanligtvis en timme före serveringstidpunkten för att sätta upp och göra i ordning. Och kör vanligtvis igen 30-45 min efter den sista serveringen, när vi har packat ihop.

Få en offert idag

Din förfrågan kommer att skickas direkt till Food Food