NYHET

Taco och Ceviche Lomo

Deltagare
50+
Plats (Inne och ute)
Stockholm & Uppsala
Kontakta annonsören

Vår foodtruck är inte bara en vanlig matupplevelse. Den är en rullande smakexplosion som tar dig med på en kulinarisk resa fylld med kvalitet och stolthet.

Våra högkvalitativa råvaror kommer från svenska gårdar utanför Stockholm samt från Peru, Spanien, Argentina och Uruguay. Vi tar matlagning på hjul till en helt ny nivå med ekologiska produkter och kärlek till streetfood.

Med vårt fokus på kvalitet och autenticitet har vi skapat en unik matupplevelse som du inte hittar någon annanstans. Vår foodtruck är resultatet av passionerat arbete och vi är stolta över att erbjuda dig det allra bästa från olika delar av världen.

Book vår foodtruck idag! Upplev smakerna och dofterna av våra Taco och Ceviche Lomo, tillagade med omsorg och kärlek, precis framför dina ögon. Ge dina smaklökar en resa de sent kommer att glömma. Vårt team ser fram emot att servera dig och göra din dag ännu mer smakfull.

Missa inte chansen att njuta av gourmetmat på hjul – besök vår foodtruck nu och få en smak av äkta kvalitet och passion!

Få en offert idag

Din förfrågan kommer att skickas direkt till Tropi Truck