NYHET

Smaskiga Venezolanska Arepas

Varaktighet
1-10 timmar
Deltagare
30+
Minsta pris (Inkl. moms)
3 000 kr
Plats
Stockholm Län
Kontakta annonsören

Alexandra och Polette, stolta ägare av EcoFer Streetfood AB. Deras passion för mat och service har varit en drivkraft för deras familjeföretag. Dessa två otroligt kompetenta kvinnliga ägare driver företaget tillsammans med sina livspartners. Dessa kvinnor har en fantastisk förmåga att hantera alla administrativa uppgifter, inklusive marknadsföring, samtidigt som de lyckas hålla koll på allt som rör företagets ekonomi. Medan kvinnorna tar hand om dessa viktiga aspekter av verksamheten, är deras män ansvariga för driften av företaget och att skapa utsökta rätter för deras lojala kunder. Tillsammans är de ett team som är oumbärligt för deras framgångsrika foodtruck-verksamhet!.

Wilmer och Ricardo ansvarar för driften av foodtrucken och vårt mobila kaffe- & barstånd, vilket innefattar allt från att laga mat till att hantera kunderna på ett trevligt och effektivt sätt. De är passionerade om att skapa unika matupplevelser och är alltid på jakt efter nya och spännande smaker att introducera på menyn. Deras drivkraft och hårda arbete är en stor del av vad som gör familjeföretaget så framgångsrikt.

Tillsammans har de många års erfarenhet inom restaurangbranschen, där Wilmer är specialiserad inom det venezolanska köket och Ricardo är kock, barista och bartender. De tar hand om driften av foodtrucken och våra mat- och dryckestält, vilket inkluderar allt från matlagning till hantering av leveranser och inköp av råvaror. De är mycket passionerade om mat och dryck, och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa produkter och exceptionell kundservice. Med sin erfarenhet och expertis inom branschen ser Wilmer och Ricardo till att foodtrucken alltid håller högsta standard.

Välkommen till vår foodtruck, matstånd eller vår mobila kaffestånd där vi bl.a. tar med dig på en kulinarisk resa genom Venezuela. Vår passionerade team av kockar och baristas använder färska och lokala ingredienser för att bl.a. skapa vår signaturrätt - Arepa. Vi tror på att skapa minnesvärda upplevelser för våra kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Besök oss på olika festivaler runt om i Sverige för en smakupplevelse som tar dig på en resa genom vår kultur och historia.

Vårt familjeföretag är mer än bara en Streetfood - det handlar om att skapa en gemenskap och ge våra kunder en unik upplevelse. Vi är stolta över att vara en del av den växande Mat- och kaffekulturen och ser fram emot att fortsätta sprida kärleken till kaffe och god mat.

Menu options

LA REINA

Kycklingfilé, smör, sallad, chimichurri, pebre, guasacaca, ost. - 130 kr

LA PELUDA

Entrecôte, chimichurri, pebre, guasacaca, ost, sallad, smör. - 140 kr

EL PERNIL

Fläskfilé, chimichurri, pebre, guasacaca, ost, sallad, smör. - 130 kr

EL DOMINO (finns som veganskt alternativ)

Gryta av Svarta bönor, chimichurri, pebre, guasacaca, ost, sallad, smör. - 130 kr

LA VIUDA (enkel)

Smör och ost

Priser

Minimum 3000 kr för att anlita oss vid de mindre evenemang. Minimum antal kan variera pga resväg (går att diskutera)

Logistics for the event itself (do you need water/electricity, when do you arrive and set up, how long you'll be there:

Ja, vi behöver både vatten och el. Hur lång förberedelsetid beror på om det är foodtrucken eller mattält.

När det gäller foodtruck så behövs det 2-3 timmar innan start för förberedelser.

När det gäller mattält så kan man behöver ca. 5 timmar.

Få en offert idag

Din förfrågan kommer att skickas direkt till Épale Streetfood

Kategorier